info@luks-pz.net
+38534312588

Sjedište naše turističke agencije je u srcu Slavonije, u srcu Zlatne doline, od davnina nazvane Vallis Aurea, u gradu Požegi. Kao nizinsko područje, omeđeno planinama idealno je za cikloturiste.

Naša agencija se bavi incoming cikloturistima i ponudom bike and wine aranžmana.

Kroz ponudu naše agencije želimo privući veliki broj domaćih i inozemnih cikloturista u Požegu, te na taj način pokazati ljepotu naše Zlatne doline, Vallis Auree. Isto tako želimo svojim dobrim radom i idejama pomoći u poboljšanju turističke ponude u našem gradu, ali isto tako pružiti i užitke dobronamjernim turistima koji dođu posjetiti naš grad Požegu.

Smatramo da se jedino kontinuiranim radom, uvođenjem inovativnih sadržaja kao i proširenjem onih postojećih može doseći jedna zadovoljavajuća razina koja odgovara zahtjevima turista novog doba. Mi vam nudimo mogućnost da si sami odaberete onaj doživljaj koji želite u našoj Zlatnoj dolini. Odaberite jednodnevne aranžmane spojite ih i mi smo tu da ispunimo vašu želju za aktivnim ili relaksirajućim odmorom.

Pri tome domaće stanovništvo želimo uključiti u moderna turistička kretanja, koja osim profita na prvo mjesto stavljaju zadovoljstvo cikloturista.

Naša misija je ispuniti vašu želju za aktivnim ili relaksirajućim odmorom, ponuditi vam sve blagodati naše Zlatne doline, a na vama je da uživate u ponuđenim i odabranim gastro i cikloturističkim aranžmanima.