info@luks-pz.net
+38534312588

Team building izlet u srcu Slavonije

Razmišljate o team building izletu i želja Vam je iskušati se u nekim novim i drugačijim avanturama?

Team building izlet u Požegi nudi vam nezaboravne avanture kroz uživanje u autentičnim krajolicima, slavonskoj gastronomiji i vrhunskim vinima. Želja nam je, da se u Slavoniji osjećate kao kod kuće te smo prema vašim potrebama i željama osmislili dinamične, kreativne, interaktivne i nadasve zabavne programe prilagodljive svim vašim zahtjevima.

izvor: portal Požeški vodič

Okušajte se u olimpijadi starih sportova, u kojima su se nekada natjecali i naši stari. U timskom natjecanju u potezanju konopa iskušajte timski rad svojih radnih kolega.  Zabavite se i opustite kroz igre poput bacanja kamena s ramena, bacanja obruča, tjeranje šinje, skakanja u vrećama, bacanja koplja i kroz zajedničko druženje steknite nova iskustva i vještine.

Za one malo vještije na biciklu tu je i natjecanje u Bike paralel slalomu i Bike usporci, gdje je cilj što sporije doći do cilja i pobijediti protivnika.

Zaigrajte i atraktivni slavonski „stolni“ nogomet i nogomet protiv ekipe HNK Graševine i podržite ekipu navijajući s navijačima imena „Promili“. Kako i samo ime navijača govori, zabava uz igru i dobru slavonsku kapljicu je garantirana.

Već je dobro poznata priča da se u Slavoniji najbolje jede i da je nemoguće otići iz Slavonije praznog želudca, a ponekad to završi i s kojom kilom viška. Zato vam dajemo priliku da se timski okušate u spravljanju slavonskih specijaliteta u sklopu „Cooking show-a“ gdje ćete steknutim kulinarskim vještinama, naknadno zadiviti i svoje najbliže.

Pošto je grad Požega idealno mjesto za avanturu biciklima, nudimo vam vožnju brdima i dolinama te zanimljivu berbu grožda na biciklima. Uz berbu grožđa, sudjelujte u Vinskoj akademiji i naučite kako napraviti najbolja vina. Na kraju se i sami okušajte u postupku dobivanja vina te napravite vlastite buteljice vina sa željenim imenom.

U sklopu naših aranžmana, nudimo vam i posjet Parku prirode Papuk, gdje se možete okušati u adrenalinskom parku, planinariti, penjati se po stijenama, voziti se čamcem po jezeru, biciklirati ili pak šetati poučnim stazama Parka prirode i uživati u prekrasnoj prirodi i hladu guste šume koja zrak čini neprestano svježim. U park-šumi Jankovac posebno dominira 35 metara visok slap zvan Skakavac, jedinstven po svojoj ljepoti u cijeloj Slavoniji i idealno je mjesto za nastanak prekrasnih fotografija za uspomenu na putovanje.

Kako bi team building avantura bila još zanimljivija, nudimo vam i mogućnost kampiranja te spavanja u šatorima kako bi na svojoj koži osjetili i doživjeli pravu izviđačku priču.

Na kraju dana slijedi opuštanje i neizostavan dio team building izleta: večera uz zvuke slavonskih tamburaša i kapljicu najboljih vina.

Nadamo se da smo vam dali dovoljno dobrih razloga da nas posjetite u Požegi.
Posjetite našu stranicu www.luks-pz.net i odaberite izlet koji odgovara vašim željama.

Vidimo se u Požegi!

About the Author

Leave a Reply

*