info@luks-pz.net
+38534312588
Lokacija: Požega, Velika, Venje
Cijena: od 1.115,00 kn (cijena na bazi 8 osoba)
Rezerviraj!

Adrenalinska bike avantura

Team building avantura Požeštinom

Dobro došli u Slavoniju, u jednu od 10 turističkih regija Hrvatske, punu zanimljivih priča, legendi, te bogate tradicije do koje Slavonci jako drže. Kroz ovo putovanje upoznajte i doživite raskošne slavonske narodne nošnje, lokalnu narodnu glazbu, lokalnu enogastro ponudu i kulturu. Gostoljubivost domaćina uz okuse lokalnih kulinarskih specijaliteta kao što su čobanac, kulen, riblji paprikaš i čaša jednog od mnogobrojnih kvalitetnih slavonskih vina obogatit će svakodnevne ture. Kroz sve doživljaje i okuse voditi će vas iskusni vodiči, a pauze između popuniti će degustacije autentičnih proizvoda Slavonije. Doživjet će te Slavoniju baš onako kako treba – dovoljno brzo, a opet dovoljno polako svim osjetilima. Oduševiti će vas kombinacija žitnih polja, hrastovih šuma, pitomih brežuljaka pod vinovom lozom, slavonske ceste i puteljci, rijeke, povijest i kultura uz mnogo zanimljivih i autentičnih okusa. Zato dođite i doživite drugačije i autentično srce Slavonije.

 

1. Dan

POŽEGA-VELIKA (Adrenalinski Park Duboka)-VENJE

Ugodan boravak u Požegi započinjemo pićem dobrodošlice s kojim se međusobno upoznajemo te ponavljamo plan i program s kojim ćemo se tokom dana susresti. Nakon kratkog upoznavanja i razgovora, krećemo biciklima na bike avanturu prema Adrenalinskom parku Duboka. Uživamo biciklirajući prekrasnim slavonskim krajolikom (tvrda podloga, bicikliramo cestom do Velike). Elementi adrenalinskog parka Duboka prostiru se na površini oko 4000 m² u 2 poligona s različitim vježbama (spravama) koje se nalaze između stabala. Uživamo u adrenalinskom doživljaju u okruženju prekrasne prirode Parka prirode Papuk. Nakon doze adrenalina, biciklima se spuštamo u Veliku, gdje slijedi pauza za ručak. Nakon kratkog odmora od ručka, bicikliramo dalje asfaltiranom cestom do Venja. Okruženi vinogradima i prekrasnim pogledom na Požešku kotlinu dolazimo do Akademije graševine gdje vas dočekuje domaćin gospodin Anđelko, vrsni kuhar, koji će vas voditi kroz vašu novu kuharsku avanturu uz nezaobilaznu degustaciju slavonskih suhomesnatih proizvoda. Nakon smještaja u sobe i kratkog vremena za presvlaćenje, slijedi gastro uživanje i druženje, gdje ćete uz vodstvo i pomoć vrhunskog kuhara spravljati neka od autohtonih slavonskih jela, natjecajući se u dva tima. Ono što sami napravite to isto ćete i večerati uz nezaobilaznu čašicu vina kutjevačkog kraja uživajući u prekrasnom pogledu na kutjevačke vinograde. Nakon večere slijedi proglašenje najbolje spravljenog jela te prava slavonska fešta uz tamburaše. Noćenje je organizirano u Akademiji graševine.

 

2. Dan

VENJE-POŽEGA

Nakon doručka i odjave iz smještaja krećemo biciklima prema Požegi. Bicikliramo asfaltiranom cestom do Požege uz usputno zaustavljanje za kratak predah od vožnje (mogućnost transfera kombijem iz Venja do Požege). Dolaskom u  Požegu, prolazimonbiciklima preko središnjeg gradskog trga i užeg centra grada te odlazimo na degustaciju domaćih proizvoda. Nakon degustacije i slobodnog vremena za nabavku suvenira, nudimo mogućnost obilaska grada uz stručnog vodiča te ručak u restoranu u centru grada. Nakon ručka slijedi odlazak iz Požege u ranijim poslijepodnevnim satima.

  • – Osiguranje od nezgode i jamčevine
  • – Piće dobrodošlice u Požegi
  • – 1 puni pansion
  • – Organizacija bikinga uz bike vodiča
  • – Ulaz u adrenalinski park
  • – Degustacija slavonske plate suhomesnatih proizvoda
  • – Organizacija Cooking show-a
  • – Večera uz neograničenu konzumaciju pića (vino,voda, sok)
  • – Druženje uz tamburaše
  • – Degustacija domaćih proizvoda u centru Požege
  • – Transfer kombijem u destinaciji
  • – Najam bicikla:  80,00 kn/dan bike
  •                               180,00 kn/dan city e-bike
  •                               250,00 kn/dan MTB e-bike
  • – Nadoplata jednokrevetne sobe:  60,00 kn/osobi
  • – Ručak drugi dan u centru Požege: 80,00 kn/osobi
  • – Boravišna pristojba: 7,00 kn/osobi
  • – Turistički vodič u obilasku Požege (cijena ovisi o veličini grupe)

Cijena izleta po osobi : 1.115,00 kn

Cijena izleta je izrađena na bazi jednog punog pansiona (dvokrevetne sobe) za 8 osoba. Za grupe s drugim brojem osoba radi se nova kalkulacija cijena. Boravišna pristojba nije uključena u cijenu.

Cijena ne uključuje transfer u destinaciju i iz destinacije.
Cijena uključuje kombi transfere u destinaciji.

Navedene cijene uključuju PDV.

 

DODATNE INFORMACIJE:

Detalji paketa