info@luks-pz.net
+38534312588
Location: Slavonija i Baranja - Osijek, Zmajevac, Batina
Price: od 199,00 kn
Book Now!

Opis izleta

Ovim vas izletom želimo upoznati s ljepotama naše prekrasne Slavonije i Baranje. Izlet započinjemo putovanjem prema Osijeku, gdje ćete imati mogućnost obići središnji dio grada i uz pratnju stručnog vodiča ponešto naučiti o bogatoj kulturi grada Osijeka. Nakon obilaska grada nastavljamo prema etno selu Karanac. Usputno upoznajemo prekrasnu prirodu, a ulaskom u selo uživat ćete u nizu starih panonskih kućica te osjetiti čari pravog seoskog života. U selu Karanac dolazimo na obiteljsko izletište Tri mudraca gdje ćete imati priliku kušati specijalitete baranjske kuhinje. Uz kratak odmor nakon ručka, nastavljamo prema Zmajevcu gdje se smjestila poznata vinarija Josić. U ugodnom ambijentu njihove kušaonice planirana je degustacija vina. Nakon obilaska vinarije nastavljamo prema Batini, gdje dolazimo na vidikovac s kojeg se pruža prekrasan pogled na plavi Dunav i na mjesto Batina te na granicu s Vojvodinom. Na samom vidikovcu je Batinski spomenik poznatiji pod imenom Julka koji je posvećen prvoj partizanki koja je 1944. godine prešla desnu stranu Dunava, a djelo je Antuna Augustinčića i podignut je u sjećanje na Batinsku bitku koja se vodila 1944. godine. Nakon Batine polazimo natrag prema Požegi uz zaustavljanje u shopping centru Portanova, uz slobodno vrijeme za kratak shopping i piće. Povratak u Požegu je u večernjim satima.

Raspored

 -07:00, Sastanak na parkiralištu željezničkog kolodvora u Požegi

Polazak prema Osijeku

Obilazak grada Osijeka uz stručno vodstvo

Dolazak u etno selo Karanac

Ručak na obiteljskom izletištu Tri mudraca

Dolazak u Zmajevac

Degustacija vina u vinariji Josić

Odlazak prema mjestu Batina

Dolazak u Batinu (vidikovac)

Odlazak prema Osijeku

Dolazak u Osijek (shopping centar Portanova)

Oko 21:00  –  Dolazak u Požegu

Cijena aranžmana uključuje

 – Obilazak grada Osijeka uz stručnog vodiča

– Ručak na obiteljskom izletištu Tri mudraca

– Degustacija vina u vinariji Josić

– Prijevoz autobusom ili minibusom (ovisno o broju osoba)

Cijena aranžmana ne uključuje

 –  vlastite troškove

Cijena aranžmana na bazi 17 osoba:  284,00 kn 

Cijena aranžmana na bazi 45 osoba:  199,00 kn

 

Cijena aranžmana je rađena na bazi 17 i 45 osoba.

Za grupu od 17 osoba, minimalan broj prijavljenih za realizaciju je 15 osoba, a za grupu od 45 osoba minimalan broj prijavljenih za realizaciju je 40 osoba.

 

Način plaćanja: gotovina, internet bankarstvo, opća uplatnica (30% akontacije prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 3 dana prije puta)

Navedene cijene uključuju PDV.

Uvjeti otkazivanja:

Preko 30 dana prije dolaska: preostali iznos se vraća.

29 – 15 dana prije dolaska: 80% iznosa se može refundirati.

14 – 7 dana prije dolaska: 50% iznosa se vraća.

6 – 1 dan prije dolaska: 25% iznosa se vraća.

Dan dolaska: nema povrata.

 

Napomena: Programi i satnica su podložni promjenama i agencija zadržava pravo na izmjene samog programa ovisno o mogućnostima sudionika, vremenskim uvjetima, problemima u transportu ili drugim vanjskim utjecajima na koje je teško utjecati.Isto tako program je podložan promjenama na zahtjev sudionika, uz prethodnu najavu promjene. Svaka promjena biti će rečena polaznicima na mjestu početka rute, a krajnji cilj promjena je osobna sigurnost i zadovoljstvo sudionika.Organizator putovanja ne odgovara za izgubljene, oštećene ili nestale stvari, a isto tako sudionik odgovara za nastalu štetu na iznajmljenoj opremi. 

Za ovaj aranžman vrijede “OPĆI UVJETI PUTOVANJA“ agencije Luks Bike Adventure